Aurinkopurjekangas - Joka säälle

On sitten kyseessä aurinkosuoja, sadesuoja, lämpösuoja tai näkösuoja, Suomen Aurinkopurje Oy tarjoaa purjekankaan jokaiseen tarpeeseen vieläpä erittäin houkuttelevilla väreillä ja muodoilla. Tältä sivulta saat yksityiskohtaisen kuvan käyttämistämme merkkituotteista.
Olemme ryhmitelleet aurinkopurjeemme vettä läpäiseviksi ja vettä läpäisemättömiksi.

Vedenpitävät ja vettähylkivät purjeet

Vettä hylkivien kankaiden ansiosta aurinkopurjeita voidaan käyttää paitsi aurinkosuojana myös sadesuojana. Aurinkopurjeiden>> kannalta ratkaiseva ei ole vain kankaan vedenpitävyys, vaan myös aurinkopurjejärjestelmän>> kokoonpano. 1000–1200 mm: n vesipatsaan kestoa pidetään virallisesti vedenpitävänä.
Riittävä vesitiiviys on kuitenkin jo mahdollista saavuttaa noin 450 mm: n vesipatsaan pitävällä polyesterikankaasta valmistetulla purjeella, kun  purje asetetaan 10°-15° kaltevuuskulmaan. 

Vedenpitävien purjeiden kankaat ovat tiheitä, joten lämpöä voi muodostua vedenpitävien purjeiden alle korkeissa lämpötiloissa. Lisäksi tällaisen purjeen tulisi olla riittävän vakaa kestämään tuulenpuuskat. Laadukkaat kankaat päästävät auringon läpi, mutta pitävät sateen poissa. Korkea varjostusarvo edistää myös optimaalista UV-suojaa näissä purjeissa.

AUSTROSAIL NANO

Vettä hylkivä purjekangas, sopii kaikkiin järjestelmiin. Valitsemalla tämän purjeen, saat korkealaatuisen ja luotettavan sateen- ja aurinkosuojan puutarhaan, terassille ja parvekkeelle esteettisesti hienostuneella muotoilulla. Innovatiivisen pintakäsittelyn ansiosta Austrosail Nano -markiisilla on myös erinomainen likaa hylkivä ominaisuus.

AUSTROSAIL PES

Tämä korkealaatuinen ja tyylikkän sävyinen purje, joka on valmistettu tukevasta PES-kankaasta, yhdistää vettä hylkivän laadun ensiluokkaiseen UV-suojaukseen ja hodokkaaseen tekstiiliin.

AUSTROSAIL ACRYL

Tämä purje on valmistettu korkealaatuisesta markiisikankaasta, hylkii likaa ja vettä ja vakuuttaa luotettavana sateen- ja aurinkosuojana. Muita etuja ovat korkealaatuinen homesuojaus, pitkäaikainen valonkestävyys ja laaja valikoima upeita värejä. UV-suoja on parasta luokkaa. Tästä valinta tyylikkääseen aurinkosuojaan terassilla tai puutarhassa.

AUSTROSAIL CONCEPT

Vedenpitävä, säänkestävä, helppo hoitaa: Austrosail Concept -purjemarkiisi takaa ensiluokkaisen aurinko- ja sadesuojan. Se on erityisen likaa hylkivä käytössä ja on myös helppo pestä. Luotettava UV-suoja, valonkestävyys ja säänkestävyys täydentävät tämän kankaan korkeaa laatua. 

Vettäläpäisevät purjekankaat

Vettä läpäisevät purjemarkiisit / aurinkovarjopurjeet on valmistettu kevyistä mutta kestävistä materiaaleista. Varjostusarvo voi olla jopa 94 ​​prosenttia ja tarjoaa siten optimaalisen suojan UV-säteiltä. Purjeen alla olosuhteet  pysyvät miellyttävinä korkeissakin lämpötiloissa, koska lämmön kertymistä vältetään.
Kevyt kangas tarjoaa vain vähän mahdollisuuksia tuulen haitallisille vaikutuksille.  Kun vettä läpäisevä aurinkopurjekangas purjehtii, rumat vesipussit vältetään suurelta osin.

AUSTRONET 940

Homesuojattu, läpinäkymätön, rypistymätön ja vahva lämmön muodostumista vastaan. Austronet 940 -purjemarkiisi on vakuuttavan kestävä ja monipuolinen puutarhan aurinkosuoja.

Se on valmistettu repäisynkestävästä kankaasta (HDPE), se on erittäin helppo puhdistaa ja suodattaa erinomaisesti pois haitallista UV-valoa. Voit valita Austronet 940: n 12 väristä.

Tuulen ja veden läpäisevä Austronet 932-markiisi takaa optimaalisen lämpösuojan ja vähentää vesitaskujen muodostumista. Se koostuu erittäin tiiviistä kankaasta (HDPE), ja se on homesuojattua, kestävää ja kevyttä. Lisänä nauhojen vahvistus purjeen suojaamiseksi.

Läpinäkyvyys on se juttu. Korkean valonläpäisykyvyn ansiosta tämä aurinkopurjekangas tarjoaa häikäisysuojatun näkymän kesämaisemaan. Samalla valon täyttämä oleskelualueesi on optimaalisesti suojattu kuumuudelta: Soltis 92 heijastaa 97% auringon lämmöstä. Purjeessa on erinomainen muoto ja pintavakaus sekä sateen, tuulen ja korkeiden lämpötilojen kestävyys. Viimeistele tämä kangas valitsemallasi värillä. Värejä on 50. 

Jäikö kysyttävää?

Jos oikean kankaan valinta mietityttää tai haluat jotakin erikoisempaa, vaikkapa oman yrityksen logon purjeesi pintaan, laita viestiä Yhteystiedot>> -sivulta tai katso vielä Palvelut>> -sivulta miten pääset asiassa nopeasti eteenpäin.