Aurinkopurje - Soveltuu kaikkialle

Pihalle, terassille, uima-altaalle, leikkikentälle, ravintolaan - Laajenna oleskelutiloja uudella upealla tavalla!

Koteihin

Rakenna olohuone pihallesi - ja tuo meren tunnelma maalle!

Aurinkopurjeella saat lisää oleskelutilaa pihallesi. Jos olet miettinyt katetun terassin rakentamista, nyt sille on todellinen vaihtoehto! Katettu terassi on kyllä suojaisa, mutta miten saat lisää aurinkoa tai valoa, kun sitä haluat? Tai miten saat leppoisan tuulen vireen kiinteään rakennukseen?

Aurinkopurjeen alla olet ulkona, mutta silti suojassa ja lämpimässä. Aurinkopurjeen alla voit olla myös iltahämärässä, mutta silti valoisassa. Miten? Suomen Aurinkopurje Oy:n aurinkopurjeet ovat kokonaisuus, jotka voidaan varustaa lämmityksellä ja valastuksella – ja jopa äänentoistolla!

Kohteet: terassit, uima-altaat, pihat, kattoterassit, hiekkalaatikot, jne.

Tutustu lisää: Palvelut>>  tai pyydä tarjous: Yhteystiedot>>

Yrityksille

Tarjoa parasta asiakkaillesi!

Aurinkopurjeella voit rakentaa ravintolastasi todella viihtyisän. Saat valtavasti lisää asiakastilaa terassille, kun katat sen aurinkopurjeella. Tila on erittäin käyttökelpoinen kevyellä sateellakin. Suorassa auringonpaisteessa ja kuumalla ilmalla asiakkaita viihdyttää purjeen leppoisa tuulahdus ja halutessasi voit avata terassisi katon auringonpalvojia varten napin painalluksella. 

Oleskelu on mukavaa viileilläkin ilmoilla, kun varustat aurinkopurjejärjestelmän säteilylämmittimillä. Led- tai spot-valoilla varustetulla aurinkopurjejärjestelmällä saat oikean tunnelman luotua hetkessä. 

Kohteet: yritysten sisäänkäynnit ja vapaa-ajan tilat, ravintolat, olutterassit, jne.

Tutustu lisää: Palvelut>>  tai pyydä tarjous: Yhteystiedot>>

Julkisiin tiloihin

Kaikille pientä arjen helpotusta!

Aurinkopurjejärjestelmän avulla kunnat ja kaupungit voivat tarjota työntekijöilleen ja asukkailleen suojaa ja pientä arjen luksusta. Esimerkiksi päiväkodeissa työntekijät joutuvat alttiiksi auringonvalolle useita tunteja päivässä. Me kaikki tiedämme, että haitalliset auringon säteet eivät pidemmän päälle ole terveellisiä. Ihon palaminen on todellinen riski myös päiväkodin pienille lapsille. Kiipeilytelineen tai hiekkalaatikon päällä aurinkopurje tarjoaa erinomaisen suojan haitallisia UV-säteitä vastaan, niin pitkäaikaisille työntekijöille, kun lapsillekin. Kaikenkaikkiaan aurinkopurje sopii  julkisten rakennusten vierustoille, taukopaikoiksi tai varjopaikoiksi, antamaan suojaa sateelta ja haitalliselta UV-säteilyltä!

Tarjoamme myös alaslaskettavaa Sandy-System aurinkopurjemallia, jonka voi laskea aivan maanpinnan tasolle. Sen suojaava piirre ulottuu hiekka-laatikkoikäisiin taaperoihin. Tällöin leikkipaikka on suojassa lehtiroskan ja muun lian lisäksi myös eläinperäisiltä jätteiltä kuten koirien tai kissojen ulosteelta, jonka aiheuttaman toksoplasmoosin tiedetään olevan riski raskaana oleville ja lapsille. Aurinkopurje onkin erinomainen tuote juuri sen monipuolisuuden vuoksi!

Kohteet: leikkikentät, lastentarhat, koulut, maauimalat, leirintäalueiden ulkotilat,  jne.

Tutustu lisää: Palvelut>>  tai pyydä tarjous: Yhteystiedot>>

Soliday_Logo

Soliday – Aurinkopurjeiden kuningas!

Asentamamme aurinkopurjeet ovat itävaltalaisen Solidayn huipputuotteita. Koko purjejärjestelmä on loistavasti mietitty ja testattu ja havaittu asiakkaiden keskuudessa ylivertaiseksi. Kyseessä on todellinen huipputeknologian tuote!