PALVELUT - NÄIN SAAT AURINKOPURJEEN

Suomen Aurinkopurje Oy suunnittele, asentaa ja huoltaa aurinkopurjeita ja aurinkopurjejärjestelmiä Lahdesta koko Etelä-Suomen alueelle. Kaikki alkaakin tarpeiden kartoittamisesta ja huolellisesta suunnittelusta.  Tuotemerkkinämme on itävaltalainen Soliday. Tähän aurinkopurjeperheeseen kuuluvat tuotteet ovat huippulaadun lisäksi myös erittäin monipuolisia. Tuotteisiin kuuluvat myös yhtä laadukkaat varjostusverhot, pergola-aaltokatot, chillailu- ja suojapurjeet sekä leikkipaikkojen suojat. Saman katon alta saat myös terassit, pergolat ja kaikki tukirakenteet. Yhteistyökumppaninamme toimii Päijät-Hämäläinen Remonttiräätäli Oy.

Suomen Aurinkopurje Oy:n vahvuudet

 • Asiantuntemus ja erikoistuminen räätälöityihin huippulaadun aurinkopurjejärjestelmiin
 • Perusteellinen suunnittelu ja oikea-aikainen asennus.
 • Pitkä kokemus erilaisista perustus- ja terassirakenteista ja rakentamisesta aurinkopurjejärjestelmien asentamisen lisäksi.


  Meiltä et saa vain aurinkopurjetta, vaan saat kokonaisen aurinkopurjejärjestelmän rakenteineen ja varusteineen!

Aurinkopurje kiinnostaa?

Tarjouspyynnöstä ja suunnittelusta se lähtee

On tärkeää, että aloitat suunnittelun aikaisin. Tarjouksen ja avaimet käteen -asennuksen välinen aika on kesäkuukausina useita viikkoja. Suunnitteluvaiheeseen pääset, kun pyydät meiltä tarjouksen joko sähköpostitse/lomakkeella tai pyydät myyjän paikan päälle. Nopein vaihtoehto on lähettää tarjouksessa tarvittavat tiedot lomakkeella tai sähköpostilla. Suunnittelun yksityiskohdat käydään läpi aina myyjän kanssa.

1. Tarjouspyyntö

Soita>> tai pyydä tarjous sähköpostitse>> tai Yhteystiedot-lomakkeella>> kaavailemallesi tuotteelle. Mitä tarkempia tiedot ovat, sitä tarkemmin voimme määrittää hinnan. Kaikki aurinkopurjejärjestelmän osa-alueet ovat vapaasti muokattavissa haluamiksesi. Anna erityisesti seuraavat seikat:

 • Aurinkopurjejärjestelmän tarkoitus (aurinkosuoja, lämpösuoja, sadesuoja, näkösuoja, niiden yhdistelmä)
 • Suunniteltu asennuspaikka (puutarha, terassi, kattoterassi, parveke jne.)
 • Luonnokset ja 3–4 kuvaa suunnitellusta asennuspaikasta eri näkökulmista ja varjostettavasta kohteesta: Liitä mukaan! Käytä sähköpostia info@aurinkopurje.com
 • Asennuspaikan pohjapiirros (vaihtoehtoisesti: piirros käsin) ja ilmansuunnat
 • Purjeen koko: Halutut sivupituudet? (Karkea tieto on riittävä.)
 • Maaperän sijainti ja kunto: Puutarha? Kallio? Savimaa? Hiesu? Parveke? Terassi? Kattoterassi? Muista huomioida erityisesti mastojen alle mahdollisesti jäävät putket ja sähköjohdot!
 • Purjekokoonpanon tyyppi: Täysin mastojen varaan vai osittainen seinäasennus?
 • Seinän kunto: Tiili? Harkko? Rappaus? Lautaverhous? Muu?
 • Kohteen osoite? Laskemme valot ja varjot osoitteen maantieteellisen sijainnin mukaan, huomioiden auringon nousut ja laskut vuoden kierron eri aikoina.
 • Muut toiveet ja tarvikkeet? Valaistus? Spotit? Ledit? Säteilylämmittimet? Kaiuttimet?

Pyydä ilmainen tarjous >> tai kysy lisää aurinkopurjeista: Yhteystiedot>> 

Uusia oleskelutiloja tontillasi
Mökille!

2. Suunnittelu

Määritämme kaikki yksityiskohdat kanssasi markiisin suunnitellussa käyttöpaikassa: purjeen väri ja koko, asennettava markiisijärjestelmä , kiinnityskohdat jne.

Visualisoimme sitten tilannetta 3D-simulaatiossa . Saat realistisen vaikutelman markiisista sen omassa käyttöpaikassaan ja näet miten valot ja varjot käyttäytyvät kunakin vuodenaikana. Suunnittelupalvelu kuuluu hintaan.

Terassille!

3. Asennus

Suunnittelun valmistuttua valmistamme laitteistokomponentit (purjemaston kiinnikkeet jne.) Ja aloitamme asennuksen sovittuna päivänä. Asennustyön kesto riippuu aurinkopurjejärjestelmän>> mallista, koosta ja pohjatöiden laajuudesta. Asennus tehdään yleensä kahdessa vaiheessa. Ensin asennetaan tukirakenteet, mastot ja kiinnikkeet. Toisessa vaiheessa asennetaan varsinainen aurinkopurjekangas>> ja suoritetaan käyttöönotto-opastus.

Altaalle!

4. Huolto

Huollamme asentamamme aurinkopurjeet sopimuksen mukaan. Halutessasi saat huoltosopimuksen sisäänvedettäville aurinkopurjeille. Palvelupakettiin sisältyvät valinnan mukaan aurinkopurjekankaan>> puhdistus ja hoito, kokoamisen sekä koko aurinkopurjejärjestelmän>> turvallisuus ja huoltotarkastukset.

Grillikatokselle!