AURINKOPURJEEN TEKNIIKKA​

Loistavat ja menestyvät ideat ovat yksinkertaisia. On mahtavaa, että aurinkopurjeiden tekniikkaa on käytetty ja testattu jo vuosikymmeniä – purjealuksissa, merenkulkijoiden toimesta! Mastot, köydet, vantit, sakkelit, vaijerit ja muut purjehtijoille tutut tarvikkeet huipputekniikalla jalostettuina sekä laadukkaat kiinnitysmateriaalit ovat aurinkopurjejärjestelmän ydin. Älykkään tekniikan ja lukuisien lisälaitteiden käyttö tuo lisäksi joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja esteettisyyttä. 

Aurinkopurjejärjestelmä on kokonaisuus

Ytimenä on laatu ja pitkä kokemus

Aurinkopurjeiden mastot - kestävät ja joustavat

Ja tuovat meren tunnelman maalle!

Asennettaessa aurinkopurjejärjestelmää, käytetään korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistettuja mastoja. Voit luottaa näiden tukipylväiden vakauteen ja säänkestävyyteen. Lisäksi järjestelmästä riippuen varustamme mastot liukukiskojärjestelmällä, joka helpottaa purjeen korkeuden säätämistä ja asennamme tietenkin monia muita erikoisvarusteita.

Tyylikäs teräs tai alumiini- älykkäämpi korkean teknologian masto joustaa.

Ylellisyys, tyylikkyys, turvallisuus! Alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu pylväs patentoidulla sisäisellä vetolaitteella on automaattisesti sisäänvedettävän markiisijärjestelmän sydän. Mikään ylimääräinen rakenne ei häiritse hienoa vaikutelmaa. Solidayn huipputeknologiamastojen täydellisen estetiikan lisäksi mastoissa on turvallisuusnäkökohta: turvajärjestelmä pidentää köyttä automaattisesti jopa 7,5 metriin heti, kun äkilliset tuulenpuuskat tai rankkasade uhkaavat aurinkopurjejärjestelmääsi.

Mastot ovat alumiinisia tai ruostumattomasta teräksestä
Ruostumaton teräs tai alumiini

Pisaramasto - meren tunnelma tuo ylellisyyttä maalle

Merenkulkijoille tutunnäköinen pisaran muotoinen masto ”Droppole” – jossa on sisäinen kaapelivarasto ja vetojärjestelmä – tuo merellisen tunnelman maalle. Tällä mastolla voidaan helposti saavuttaa hämmästyttävä 6 metrin kokonaiskorkeus. Asennamme Soliday- pylvään kiinteisiin-, manuaalisesti- ja automaattisesti rullattaviin purjehdusjärjestelmiin kaikissa RAL-väreissä. Ylellinen versio, jossa on lisäominaisuutena pisaramastoon sovitettu vinssi ja tunnelmaan sopivat LED-valot, tekevät puutarhastasi romanttisesta hetkestä täydellisen.

Pisaramastot ovat erittäin kestäviä
Pisaramastot ovat erittäin jäykkiä

Merenkulkijoille - upea tehoste, kiiltävä pinta kaikissa RAL-väreissä

Tämä on todellista silmäkarkkia. Merenkulun puolelta tuttu pisaramasto kiiltävällä pinnalla. Tämä valinta on houkutteleva esteettisesti missä tahansa ympäristössä. Kaikki RAL-värit ovat käytettävissäsi, jotta voit sävyttää järjestelmän harmonisesti talon tai puutarhan arkkitehtuuriin tai päinvastoin luoda yksittäisiä tasokkaita katseenvangitsijoita rohkeiden väriyhdistelmien avulla: kannattava sijoitus ainutlaatuiseen kauneuteen sekä omassa puutarhassa että kaupallisesti.

Pisaramastot saa kaikissa RAl väreissä
Värilliset pisaramastot

Kiinnikkeet

Aurinkopurjeen vahvaan kiinnittämiseen

Erilaiset köydet, pidikkeet ja kiinnikkeet varmistavat aurinkopurjeen lujan kiinnityksen rakennuksiin tai muihin viereisiin rakennumateriaaleihin. Aurinkopurjeen kiinnityksessä voi käyttää kaikkia tukevasti kiinni olevia valmiita rakenteita ja Suomen Aurinkopurje Oy:n käyttämät kiinnikkeet ovat erinomaisia pitävän kiinnityksen aikaansaamiseksi.

Kiinnitysmateriaalit - aurinkopurjejärjestelmän lihakset ja jänteet

Suuri määrä korkealaatuisia kiinnitysmateriaaleja varmistaa, että aurinkopurjejärjestelmän kokonaisrakenteella on tarvittava vakaus ja joustavuus. Suomen Aurinkopurje Oy käyttää vain ruostumatonta terästä, säänkestävää muovia ja muita materiaaleja, jotka täyttävät optimaalisesti ulkokäytön materiaalivaatimukset. Herkemmät kiinnitysmateriaalit, kuten köydet, kestävät suuria kuormia ja on suojattu kulutusta kestävällä pinnoitteella.

Kiinnitysmateriaalit ovat vahvoja
Vahvat kiinnikkeet ovat perusta

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ankkurilevyt - vakaa seinäasennus

Murtumaton, ruostumaton, säänkestävä: ankkurilevyt, jotka on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, antavat talon seinälle asennettuihin kaiken kokoisiin aurinkopurjeisiin vakauden. Suomen Aurinkopurje käyttää näitä käytännössä jykeviksi todettuja kiinnitystarvikkeita köysien, kiinnityskoukkujen ja purjekiristimien turvalliseen kiinnittämiseen.

Ankkurilevyt takaavat pitävän kiinnityksen
Ankkurilevyillä pitävä kiinnitys

Pylväiden ja mastojen seinäkiinnikkeet - seinät älykkäästi käyttöön

Vakaa, monipuolinen ja täydellisesti tyyliin sopiva! Yksittäin valmistetuilla seinäkiinnikkeillä kiinnitämme pylväät ja mastot terassisi seinälle, parvekkeelle tai kattoterassille. Joustavat kiinnikkeet eivät vaadi minkäänlaista kosketusta maahan, ja niiden avulla voimme asentaa aurinkopurjejärjestelmän myös haastavissa arkkitehtonisissa olosuhteissa.

Aurinkopurjeiden seinäkiinnikkeetä ovat erittäin näppäriä
Erittäin näppärä kiinnike mastoille

Varusteet + Erikoisvarusteet !

Näillä nerokkailla lisävarusteilla varustettuna aurinkopurjejärjestelmä on kadehdittavan cool!

Aurinkopurjeen ja aurinkopurjejärjestelmän erinomaisuus on paljolti runsaiden lisävarusteiden ansiota. Lisävarusteita löytyy niin merenkulun- , kuin valaistuksen ja lämmityksenkin alalta. Valitsemalla oikeat varusteet, aurinkopurjejärjestelmä on huikea kokemus, niin viileässä, iltahämärässä tai lämpimässä auringon paisteessa!

Liukukiskojärjestelmä - joustava aurinkosuoja korkeuden säädön ansiosta

Mukava, turvallinen, tarkasti istuva anodisoidusta alumiinista valmistettu älykäs liukukiskojärjestelmä takaa optimaalisen aurinkosuojan mahdollisimman suurella joustavuudella ja turvallisuudella. Liukukisko mahdollistaa purjeen kiinnityksen napsauttamisen haluamallesi korkeudelle ilman vaivaa, ja automaattinen vapautusjärjestelmä tarjoaa turvallisuutta tuulessa ja säässä. Varustamme kiinteät ja käsin rullattavat järjestelmämme tällä älykkäällä mukavuusratkaisulla. Innovatiivinen aurinkosuoja odottaa sinua.

Aurinkopurjeen korkeussäätö voidaan tehdä liukukiskon avulla.
Näppärä tapa muuttaa varjostusta

Vinssi - kampi kuin merimies!

Purjeen mukava korkeuden säätö, sisäinen köysiohjaus, erillistä lukitusta ei tarvita. Pisaramastomalliin sovitettu vinssi tekee vaikutuksen turvallisuudellaan, mukavuudellaan ja helpolla käsiteltävyydellään. Se on muotoiltu täydellisesti anodisoidusta alumiinista valmistettuun pylvääseen. Molemmat yhdessä muodostavat harmonisen yksikön, joka inspiroi sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. Kampia on valikoimassa usampia erilaisia.

Aurinkopurjeen korkeuden säätöön voidaan käyttää kampea.
Korkeudensäätö sujuu vaivatta

Valo mastossa I – kirkkaammat illat ulkona

Tunnelmallinen, monipuolinen, teknisesti loistava. Mastovalolla voit kirkastaa päivän pimeät ajat: kotona ja ravintoloissasi. Voit valita monenlaisista koteloväreistä sekä erilaisista lampuista, pistokkeista ja kaapeleista

Mastovalot tuovat tunnelmaa

Valo mastossa II – kirkkaammat illat ulkona

Kestävä, rikkoutumaton visuaalinen kohokohta Suomen Aurinkopurjeelta illaksi ja yöksi: LED-nauhamme pukevat pylväät ja mastot loistavaan valaistusasuun. Hienosäädämme purjejärjestelmäsi tällä hienolla valaistuksella. 

Aurinkopurjeen mastot voidaan varustaa led-valoilla
Wau!

Aurinko- ja tuulianturit ja kaukosäädin - korkean teknologian meteorologit

Saat lisää mukavuutta älykkään automaattisen anturijärjestelmän ansiosta. Aurinko- ja tuulianturi varmistaa, että sähköisten aurinkopurjejärjestelmien ohjausjärjestelmä reagoi säämuutoksiin tarpeen mukaan. Kun rentoudut kansituolissa tai ulkona, älykäs meteorologi teknologian vaatteissa tekee työn puolestasi. Purje avautuu automaattisesti auringon paistaessa ja menee rullalle nopeasti myrskyn tullessa. Aivan yhtä kätevää on purjemarkiisisin hallinta kaukosäätimellä mistä tahansa paikasta pihallasi.

Voit hallita aurinkopurjetta kauko-ohjaimella, sekä tuuli- ja aurinkoantureilla.
Teknologia tuo luksusta!

Säteilylämmittimet - lämpöä ja valoa viileisiin iltoihin

Vähäistä valoa illalla, mukavaa lämpöä syksyllä: Säteilylämmittimen avulla voit istua ulkona mukavissa olosuhteissa suuren osan aikaa vuodesta. Säteilevä lämmitin antaa optimaalisen vaikutuksensa mastossa noin kahden metrin asennuskorkeudella. Koe lämmittimien teho puutarhassasi kotona tai hemmottele vieraitasi olutpuutarhassa, katukahvilassa tai ravintolassa.

Säteilylämmittimellä jatkat tarinaa purjeesi alla illan viileydestä huolimatta.
Vieraasi arvostavat näitä

Korkeuden säätö väkipyörällä - aitojen merikarhujen testaama

Kolmen väkipyörän järjestelmä, talja, on älykäs klassikko, vieläpä yhdistettynä sähköisiin aurinkopurjejärjestelmiin. Tämä väkipyöräjärjestelmä tulee alun perin purjeveneiden sektorilta, jossa se on osoittanut soveltuvuutensa kovissa meren olosuhteissa. Mikä voisi sopia paremmin varmistamaan käyttömukavuutta, kun purjeen korkeutta säädetään rauhallisesti maalla.

Saat aurinkopurjeesi myös merimiestyylisellä korkeudensäätimellä varustettuna.
Merimiestyyliin

Sähköinen korkeussäätö - säädä purjeen korkeutta napin painalluksella

Aurinkopurjeen korkeutta voi säätää helposti 3-lohkoisella väkipyörällä tai vinssillä. Jos haluat, pelkkä napin painalluskin on riittävä. Sähköisellä korkeussäädöllä voit säätää markiisin korkeutta helposti kaukosäätimellä – se ei voisi olla helpompaa.

Aurinkopurjeen sähköinen korkeudensäätö on pelkkää luksusta.
Silkkaa luksusta

Mastojen perustus

Se tärkein osa aurinkopurjejärjestelmää!

Asennettaessa aurinkopurjejärjestelmää, on ehdottoman tärkeää, että mastojen perustukset ovat riittävän jykevät ja tuulikuormaan oikein mitoitetut. Ja me Suomen Aurinkopurjeella teemme aurinkopurjeesi mastoille lujan perustuksen! Käytössämme on mallit, jonka avulla mitoitamme kullekin järjestelmälle oikean kokoiset perustukset. Perustuksissa ja mastoissa käytetään korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, ruuvipaaluja ja asennusmuotteja.  

Maston jalka - pylväät ja mastot kiinni tukevasti mihin tahansa kiinteään pintaan

Vakaa, säänkestävä, kokeiltu ja testattu: tämä rikkoutumattomasta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu Soliday-mastonjalka antaa purjemarkiisijärjestelmällesi luotettavan pohjan. Suomen Aurinkopurje asentaa aina mastonjalat, kun on saatava paras mahdollinen pito teräs- ja tasoitebetonikiinnityksissä. Todistettu konsepti, ihanteellinen patiolle, parvekkeelle ja kattoterassille.

Maston jalka on erinomainen ja kestävä kiinnike
Erinomainen kiinnike jaloteräksestä

Ruuvipaalut - kestävät , säästävät aikaa

Suomen Aurinkopurje Oy käyttää korkealaatuisia ruuvipaaluja ankkuroidakseen markiisimastot nopeasti, vakaasti ja kohtuullisin kustannuksin maahan. Muita etuja: Ruuvipaalut säästävät maisemaa vähentämällä betonoituja alueita. Ne soveltuvat melkein mihin tahansa maaperään, voidaan purkaa ja antavat mahdollisuuden siirtää aurinkopurjejärjestelmäsi helpommin.

Suomen Aurinkopurje Oy käyttää mastojen kiinnikkeinä myös ruuvipaaluja
Ruuvipaalu on tehokas ja pitävä

Maston ja pylvään kuutioperustus

Tyylikäs, joustava, sopii kaikkialle: Cube-perustuksen avulla avulla aurinkopurjejärjestelmäsi voidaan asentaa turvallisesti missä tahansa. Jopa 900 kg kuutiota kohden varmistaa purjeellesi riittävän kiinnityksen. Jokainen masto voi olla omassa kuutiossaan tai voit yhdistää esimerkiksi kaksi kuutiota ja seinäkiinnikkeet. Cube-perustuksen voi jättää betonipinnalle tai sen voi verhoila massiivipuusta istuimeksi tai tarjoilupöydäksi. Saat myös halutessasi kangaspäällisen tyylikkääksi yksityiskohdaksi.

Kuutioperustus on hyvä vaihtoehto kaikille alustoille
Sopii kaikille alustoille

Purjeet + varusteet

Purjeen aukirullaaminen - tunnelma suoraan kuin purjeveneestä!

Purjeet ovat aurinkopurjejärjestelmän näkyvin ja kulutukselle alttein osa – ja ne ovatkin Suomen Aurinkopurje Oy:llä timanttia! Ne ottavat vastaan paisteen, sateen ja puhurit, joten niiden pitää kestää. Ja jotta käyttö olisi mukavaa, ne on saatava avattua ja suljettua helposti. Kaikki tämä toteutuu kun käytetään oikeita materiaaleja ja välineitä. Rulla-akselien käyttö aurinkopurjejärjestelmässä on suorastaan nerokasta. Menetelmä on kaikille purjehtijoille tuttu vaikkapa keulapurjeesta. Kukapa ei olisi nähnyt rullafokkaa tai rullagenuaa avattavan. Aurinkopurjeiden avaaminen ja sulkeminen on tehty teknologian avulla vieläkin helpommaksi!

Austrosail Nano purjekangas - säänkestävä kaunotar

Valoisa, vedenpitävä, itsepuhdistuva ja läpikuultava: Tähtileikattu Austrosail Nano -kangas ei jätä toivomisen varaa. Ultraääni-hitsatut saumat ja nanopinnoite osoittavat tehokkuuden kosteutta ja likaa vastaan ​​jokapäiväisessä käytössä. Samanaikaisesti vahvistettu laipio tarjoaa vakaan kiinnitysvkohdan ja kruunaa esteettisen kokonaisvaikutelman. Voit lukea lisää Nanosta ja muista huippukankaista aurinkopurjekankaat>>-sivulta.

aurinkopurje_austrosail_nano_s
Huippupinnoite

Suojareuna aurinkopurjeeseen - premium-laatu tuplana

Austrosail Nano on täydellinen kangas sähköisesti toimiville järjestelmille. Sen suojareuna antaa aurinkopurjeelle 100%:n suojan haitallista säätä ja likaa vastaan, kun se kääritään rullalle. Se on loistava sääsuoja ja toimii ikäänkuin suojapussina aurinkopurjeelle.  Se koostuu samasta läpikuultavasta arkkitehtonisesta kankaasta kuin Wimbledonin keskuskentän taitettava katto. Korkealaatuisempaa materiaalia vastaavaan käyttöön ei ole.

Huippupurjeissa on suojareuna
Reuna on erinomainen sääsuoja

Purjekelajärjestelmä - purjealusten tunnelma kotiisi

Tyylikäs, mukava, huoltovapaa: kelauslaitteella nostat purjeesi aivan kuin todelliset merimiehet modernilla purjelaivalla. Sileät sisäköydet on hyvin suojassa anodisoidulla alumiinirullalla, jolla on hienostunut ruostumattoman teräksen look. Ei tuuli eikä sää, eikä raapiminen tai hakkaaminen voi vahingoittaa laadukkaita järjestelmiä.

Purjeiden kelauslaite on näppärä
Purjeiden kelauslaite on näppärä

Anodisoidusta alumiinista valmistettu rulla-akseli - erittäin vakaa ja säänkestävä

Vankka, tasaisesti rullaava, säänkestävä: Tämän jäykän akselin avulla teemme rullattavan purjeen käsittelystä erityisen helppoa ja miellyttävää. Räätälöidyt mittatilaustyönä tehdyt tuotteet, joilla on optimaalinen mittavakaus, voidaan helposti toteuttaa jopa 8 metrin pituisiksi. Tämä rullautuva akseli toimii erityisen hyvin tähtileikatun Sunsilk Nano -kankaan kanssa.

Aurinkopurje rullataan akselille
Purje rullataan akselille

Merityylinen rulla-akseli - purjeveneen tunnelma

Tämä anodisoidusta alumiinista valmistettu joustava rulla-akseli on vakuuttava. Se on säänkestävä ja sitä käytetään monissa asennetuissa aurinkopurjejärjestelmissä. Se voidaan jännittää pienelle notkolle, mikä antaa siten purjeveneen aidon tunnelman. Tämä Solidayn rulla-akseli valmistetaan erillistilauksena jopa 10 metriin asti.

Aurinkopurjeen rulla-akseli voidaan jännittää pienelle kaarelle.
Tunnelma kohdallaan

Talvisuojapeite - vedenpitävä ja hengittävä

Tarjoamme vedenpitävän ja hengittävän suojapeitteen talveksi kaikille rullattaville aurinkopurjeille. Yksinkertaiset vedenpitävät kannet estävät kosteuden tunkeutumisen, mutta ne ovat voimattomia kondensaation muodostumista vastaan, mikä voi johtaa homeeseen ja vihreisiin kerrostumiin. Vain ylimääräinen hengittävyys eliminoi tämän riskin. Kuten purjeveneissä, varmin tapa pitää purje hyväkuntoisena, on rullata se kuivana ja siirtää suojapussissa talvisäilöön. Lisäksi meiltä saa suojakasseja/-laukkuja kiinteille purjeille.

purje_suojareuna_nano_

Muut rakenteet

Aurinkopurjejärjestelmä on kaikkien osien summa

Aurinkopurjejärjestelmä koostuu kaikista ympärillä olevista rakenteista. Suomen Arinkopurje Oy:ltä saat kaiken alusta loppuun: pohjatyöt, tukirakenteet, terassit ja laudoitukset. Osaamme auttaa myös mahdollisissa lupa-asioissa. Yhteistyökumppaninamme on Päijät-Hämäläinen Remonttiräätäli Oy>>. Pitkän rakennuskokemuksen omaavina meille on helppoa ajatella asioita kokonaisuuksina. Kun teet kanssamme sopimuksen, pihasi uusi olohuone syntyy vaivattomasti ja laadukkaasti huipputiimin osaavissa käsissä!

Patio purjeen alle - laatua kesään

Aurinkopurjeen alle tuleva patio voidaan toteuttaa kaikista markkinoilla yleisesti käytettävisät materiaaleista. Komposiittilauta, lämpökäsitelty, laatta tai klinkkeri: kaikki sopivat paljaan jalan alle. Vain mielikuvitus on rajana, kun valitset uuden loungen tyyliä.

Suomen Aurinkopurje Oy tekee myös aurinkopurjeen alle tulevat pohjarakenteet.
Mukava jalan alla

Oleskelutilaa uima-altaalle - siisteys säilyy helpommin

Kun suunnittelet aurinkopurjejärjestelmää uima-altaallesi, muista huomioida riittävä tila altaan ympärillä. Tällöin altaaeen kantautuvan lian määrä vähenee ja paikat pysyvät helpommin puhtaana. Samoin aurinkopurjeen suunnittelussa kannattaa huomioida varjostusnäkökulman lisäksi altaan puhtaanapysymistä. Sijoittelulla ja kulmilla voidaan vaikuttaa esimerkiksi puista tippuviin lehtiin, siitepölyhaittoihin jne.

Uima-altaan terassirakenteet toteutetaan samalla kun teemme aurinkopurjejärjestelmäsi.
Tila tuo siisteyttä